Καλωσόρισμα

Καλώς ήλθατε,

Στη Διαδραστική Εκπαιδευτική αντιλαμβανόμενοι ότι η εκμάθηση ξένων γλωσσών σε επίπεδο Business & Communication English σε συνδυασμό με την εκμάθηση των Νέων Τεχνολογιών, αποτελεί ακρογωνιαίο λίθο για την ανάπτυξη και τη συμπλήρωση των σύγχρονων δεξιοτήτων που απαιτούνται στη σημερινή απαιτητική αγορά εργασίας που συνεχώς εξελίσσεται, αναπτύξαμε συνεργασίες και εκπαιδευτικά προγράμματα που πραγματικά συναρπάζουν!

Η Διαδραστική Εκπαιδευτική προσφέρει το πλέον άριστα δομημένο πρόγραμμα σπουδών σε ένα άρτια εξοπλισμένο περιβάλλον που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του συγχρόνου επαγγελματία.

Οι εκπαιδευόμενοί μας έχουν τη δυνατότητα να επιλέγουν τα μαθήματα που θα διδαχθούν μέσα από μία πλούσια συλλογή επαγγελματικών εφαρμογών. Επίσης, μπορούν να ενημερωθούν εύκολα, γρήγορα και αποτελεσματικά για τις ανανεωμένες εκδόσεις των εφαρμογών των Η/Υ στα ειδικά ολιγόωρα σεμινάρια των Free Open Days.

Εναλλακτικά για οποιαδήποτε πληροφορία σχετικά με τα προγράμματα εκπαίδευσης και τη δυνατότητα συνεργασίας με τον εκπαιδευτικό μας φορέα παρακαλούμε κάντε κλικ στην επικοινωνία στο κάνω αριστερό τμήμα της οθόνης σας.

Πλοηγηθείτε στο διαδικτυακό μας τόπο, ενημερωθείτε άμεσα & μην ξεχνάτε:

το μέλλον ανήκει
σ'αυτούς που το προετοιμάζουν